Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Earth Sciences

WO Earth Sciences

Binnen de studie Earth Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Earth Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Earth Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Earth Sciences

De universitaire masterstudie Earth Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie combineert gegevens uit de natuurkunde, scheikunde, wiskunde, biologie en aardrijkskunde. Je onderzoekt de manier waarop processen op en in de aarde met elkaar samenhangen. Je bestudeert de bodem, het vroegere klimaat, tektoniek, geochemie of sedimenten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 219
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 73.667
Studenten aantal: 710

Master Earth Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Earth Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Earth Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud