Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Earth and Environment

WO Earth and Environment

Binnen de studie Earth and Environment zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Earth and Environment wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Earth and Environment-gerelateerde opleidingen.

Master Earth and Environment

De universitaire masterstudie Earth and Environment is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de samenhang van geologische, natuurkundige, scheikundige en biologische processen in bodem en landschap. Je kijkt ook naar de maatschappelijke en ecologische gevolgen van die processen. De relatie tussen bodembeheer, bodemkwaliteit en het functioneren van natuurlijke en kunstmatige ecosystemen staat daarbij centraal. Je bestudeert deze relatie, van de kleinste bodemdeeltjes tot grote landschappelijke eenheden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 45.000
Studenten aantal: 198

Master Earth and Environment opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Earth and Environment opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Earth and Environment-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud