Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Drug Discovery and Safety

WO Drug Discovery and Safety

Binnen de studie Drug Discovery and Safety zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Drug Discovery and Safety wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Drug Discovery and Safety-gerelateerde opleidingen.

Master Drug Discovery and Safety

De universitaire masterstudie Drug Discovery and Safety (Pharmaceutical Sciences) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de grenslijn tussen biologie, scheikunde en geneeskunde en is gericht op de ontwikkeling, werking en productie van geneesmiddelen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 59
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 59.000
Studenten aantal: 162

Master Drug Discovery and Safety opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Drug Discovery and Safety opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Drug Discovery and Safety-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud