Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen

WO Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen

Binnen de studie Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen-gerelateerde opleidingen.

Master Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen

De universitaire masterstudie Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op antropologisch en sociologisch wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de studie specialiseer je je in een thematisch en regionaal onderzoeksgebied. Je krijgt te maken met diverse onderwerpen, variërend van praktische zaken (hoe regel ik een visum? hoe krijg ik contact met mijn onderzoekspopulatie?) tot kwesties die te maken hebben met de ethiek van antropologisch onderzoek, de waarde van theorievorming en je positie als onderzoeker tegenover informanten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 32
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 32.000

Master Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud