Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sociology

WO Sociology

Binnen de studie Sociology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sociology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sociology-gerelateerde opleidingen.

Master Sociology

De universitaire masterstudie Sociology richt zich op de sociologische analyse van het probleem cohesie in moderne Westerse samenlevingen. Vraagstukken rondom cohesie worden zowel vanuit een micro perspectief als op een macro niveau bekeken. In de studie staat zowel de theorie als empirie centraal. Je leert onderzoeksresultaten vertalen naar beleidsaanbevelingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 38
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 38.000

Master Sociology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sociology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sociology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud