Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Tourism (joint degree)

WO Tourism (joint degree)

Binnen de studie Tourism (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Tourism (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Tourism (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Tourism (joint degree)

De universitaire bachelorstudie Tourism is een interdisciplinaire studie gericht op de relatie tussen toerisme, economie, samenleving en leefomgeving. Toerisme verandert niet alleen de economie, maar ook individuen en culturen. Je leert hoe een verantwoorde vrijetijdsbesteding kan bijdragen aan de ontwikkeling van volken en het behoud van culturen. Daarnaast leer je om wetenschappelijk onderzoek uit te voeren naar de huidige economische, sociale en ecologische kwesties in verband met toerisme en recreatie. Naast algemene vakken in de sociale, economische en omgevingswetenschappen en toegespitste vakken over toerisme, krijg je ook trainingen in beleid, ontwikkeling, management en onderzoek.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 26
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 26.000
Studenten aantal: 96

Bachelor Tourism (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Tourism (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Tourism (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud