Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Social Psychology

WO Social Psychology

Binnen de studie Social Psychology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Social Psychology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Social Psychology-gerelateerde opleidingen.

Master Social Psychology

De universitaire masterstudie Social Psychology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op individueel en groepsgewijs gedrag in een informele en formele sociale context. Je leert hoe mensen functioneren in een sociale omgeving en bestudeert de invloeden die de omgeving heeft op het gedrag. De nadruk ligt op vraagstukken over het menselijk functioneren als consument en als onderdeel van arbeidsorganisaties.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 58
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 58.000

Master Social Psychology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Social Psychology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Social Psychology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud