Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Vrijetijdwetenschappen

WO Vrijetijdwetenschappen

Binnen de studie Vrijetijdwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Vrijetijdwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Vrijetijdwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Vrijetijdwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Vrijetijdswetenschappen is een combinatie van bedrijfskunde (marketing, economie, innovatie en organisatie) en sociale wetenschappen (sociologie, psychologie en antropologie). De studie leidt je op tot professional in het oplossen van complexe vraagstukken in de vrijetijdssector. Door middel van een multidisciplinaire, academische en op onderzoek gebaseerde aanpak zul je vrijetijdsconcepten kunnen verkennen en oplossen. Je kunt een carrière tegemoet gaan in de wereld van strategisch beleid, marketing en management of als onderzoeker in de vrijetijdsindustrie.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000
Studenten aantal: 44

Bachelor Vrijetijdwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Vrijetijdwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Vrijetijdwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud