Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Corporate Communication

WO Corporate Communication

Binnen de studie Corporate Communication zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Corporate Communication wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Corporate Communication-gerelateerde opleidingen.

Master Corporate Communication

De postinitiële masterstudie (wo) Corporate Communication is gericht op professionals die hun carrièreperspectief willen vergroten. De studie is bedoeld om je mogelijkheden als senior manager te vergroten, je internationale netwerk te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en kennis te verkrijgen. Recente internationale ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscommunicatie staan centraal.

Soort opleiding: Master

Master Corporate Communication opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Corporate Communication opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Corporate Communication-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud