Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Clinical Research (research)

WO Clinical Research (research)

Binnen de studie Clinical Research (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Clinical Research (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Clinical Research (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Clinical Research (research)

De universitaire masterstudie Clinical Research is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de vraag hoe ziektes zo goed mogelijk kunnen worden gediagnosticeerd en hoe de individuele patiënt vervolgens effectief kan worden behandeld. Je voert klinische onderzoeken uit en test behandelmethoden om verschillende groepen patiënten te onderscheiden. Met de resultaten van dit onderzoek zoek je naar een pasklare diagnose en een werkzame therapie voor iedere patiënt.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 22
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 22.000
Studenten aantal: 56

Master Clinical Research (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Clinical Research (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Clinical Research (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud