Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Clinical and Psychosocial Epidemiology (research)

WO Clinical and Psychosocial Epidemiology (research)

Binnen de studie Clinical and Psychosocial Epidemiology (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Clinical and Psychosocial Epidemiology (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Clinical and Psychosocial Epidemiology (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Clinical and Psychosocial Epidemiology (research)

De universitaire masterstudie Clinical and Psychosocial Epidemiology (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op het gebied van chronische ziekten met de nadruk op psychosociale factoren, inclusief de kwaliteit van leven, volksgezondheid en psychiatrische epidemiologie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000
Studenten aantal: 45

Master Clinical and Psychosocial Epidemiology (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Clinical and Psychosocial Epidemiology (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Clinical and Psychosocial Epidemiology (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud