Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Climate Studies

WO Climate Studies

Binnen de studie Climate Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Climate Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Climate Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Climate Studies

De universitaire masterstudie Climate Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de interactie van aardse organismes met hun omgeving. De aarde wordt beschouwd als een synergetisch systeem van gerelateerde fenomenen. Deze worden beheerst door complexe processen die betrekking hebben op de biosfeer, geosfeer, hydrosfeer en atmosfeer.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 48
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 48.000
Studenten aantal: 202

Master Climate Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Climate Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Climate Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud