Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Business Economics

WO Business Economics

Binnen de studie Business Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Economics-gerelateerde opleidingen.

Master Business Economics

De universitaire masterstudie Business Economics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie kent vier varianten: Financiering, Vastgoedkunde, Organisatie economie, Vrije variant bedrijfseconomie. Binnen de variant Financiering ligt de nadruk op de studie van de financieel-economische besturing van organisaties. De variant Vastgoedkunde is gericht op onroerend goed. De variant Organisatie economie richt zich op het interne en externe functioneren van organisaties. Aan de Vrije variant bedrijfseconomie kun je grotendeels zelf invulling geven.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 74
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 74.000

Master Business Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud