Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven

WO Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven

Binnen de studie Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven-gerelateerde opleidingen.

Master Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 25
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 25.000

Master Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit voor Humanistiek

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud