Studiegids » wo » WO Opleidingen » Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven (Master) – Universiteit voor Humanistiek – Utrecht

Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven (Master) – Universiteit voor Humanistiek – Utrecht

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven' van Universiteit voor Humanistiek in Utrecht, Utrecht? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met Universiteit voor Humanistiek via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

Universiteit voor Humanistiek, Utrecht

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit voor Humanistiek, Utrecht in Utrecht.

 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 60 ECTS
6.1
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven, die je kunt volgen bij Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 25 eerstejaars
 • Eerstejaars man 36%
 • Eerstejaars vrouw 64%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 14 studenten gestemd op de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 35.7% een 2, 28.6% een 3, 28.6% een 4 en tot slot heeft 7.1% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 6.1 / 10
 • Sfeer 8.7 / 10
 • Docenten 7.6 / 10
 • Toetsing en informatie 6.4 / 10
 • Studiefaciliteiten 6.7 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 35.7%
3 / 5 28.6%
4 / 5 28.6%
5 / 5 7.1%


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven van Universiteit voor Humanistiek in Utrecht achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven. Heb je zelf ook ervaring met Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven van Universiteit voor Humanistiek, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven (voltijd) in Utrecht de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Utrecht!


Veelgestelde Vragen over Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven te volgen bij Universiteit voor Humanistiek:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven volgen?

De opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven kun je onder andere bij Universiteit voor Humanistiek in volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven?

Als je de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven wil volgen bij Universiteit voor Humanistiek, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven?

De opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven van Universiteit voor Humanistiek kreeg in 2023 het cijfer 6.1.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit voor Humanistiek, vestiging Utrecht

Adresgegevens

Kromme Nieuwegracht 29
3512 HD, Utrecht
Utrecht

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud