Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biosciences

WO Biosciences

Binnen de studie Biosciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biosciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biosciences-gerelateerde opleidingen.

Master Biosciences

De universitaire masterstudie Biosciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de wetenschappelijke studie van biologische processen of oorzaken van biologische verschijnselen. Afhankelijk van het gekozen masterprogramma ga je aan de slag met dierkundige, gedragsbiologische, neurologische, biomaatschappellijke, plantkundige of ecologische vraagstukken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 189
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 189.000
Studenten aantal: 612

Master Biosciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biosciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biosciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud