Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biology

WO Biology

Binnen de studie Biology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biology-gerelateerde opleidingen.

Master Biology

De universitaire masterstudie Biology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van plant, dier, natuur en milieu. Je onderzoekt biologische processen en oorzaken van biologische verschijnselen, variërend van het functioneren van afzonderlijke organismes tot de samenstelling van ecosystemen. Er wordt aandacht besteed aan biologische vraagstukken en het duurzaam gebruik van hulpbronnen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 300
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 75.250
Studenten aantal: 1077

Master Biology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Wageningen University & Research
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud