Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biologie

WO Biologie

Binnen de studie Biologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Biologie

De universitaire bachelorstudie Biologie is gericht op de studie van plant, dier, natuur en milieu. De studie sluit aan bij wat leeft in de samenleving en wetenschap. Denk bijvoorbeeld aan de medische wetenschap, de milieuproblematiek en de voortplantingstechnologie. Je krijgt inzicht in de natuur- en maatschappijwetenschappelijke benadering van probleemstellingen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 1124
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 162.571
Studenten aantal: 4109

Bachelor Biologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht
Wageningen University & Research
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud