Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biological Sciences

WO Biological Sciences

Binnen de studie Biological Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biological Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biological Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Biological Sciences

De universitaire masterstudie Biological Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de wetenschappelijke studie van biologische processen of oorzaken van biologische verschijnselen. De verkregen onderzoeksresultaten pas je toe in de praktijk. Denk daarbij aan geneeskundige vraagstukken en milieuzorg. Ook combinaties met andere wetenschapsgebieden zijn mogelijk, zoals bodemkunde, toxicologie, gewasbescherming, landinrichting en medische wetenschappen. Verder krijg je inzicht in de natuurwetenschappelijke en maatschappijwetenschappelijke benadering van probleemstellingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 73
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 73.000
Studenten aantal: 255

Master Biological Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biological Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biological Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud