Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biobased Materials

WO Biobased Materials

Binnen de studie Biobased Materials zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biobased Materials wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biobased Materials-gerelateerde opleidingen.

Master Biobased Materials

De universitaire masterstudie Biobased Materials Is een multidisciplinair programma op het gebied van biobased materialen. Dit programma bereidt je voor op een carrière in onderzoek, ontwikkeling, productie en toepassing van bio-based materialen om te helpen bij de overgang naar een meer duurzame en biobased economie. De masterstudie wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om je eigen curriculum vorm te geven. Je kunt je specialiseren op de richting van je voornaamste interesses.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 18
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 18.000
Studenten aantal: 31

Master Biobased Materials opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biobased Materials opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biobased Materials-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud