Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bio-Pharmaceutical Sciences

WO Bio-Pharmaceutical Sciences

Binnen de studie Bio-Pharmaceutical Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bio-Pharmaceutical Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bio-Pharmaceutical Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Bio-Pharmaceutical Sciences

De universitaire masterstudie Bio-Pharmaceutical Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het ontwikkelen en (ver)werken van geneesmiddelen voor mensen en dieren. Tijdens de studie verricht je ook laboratoriumonderzoek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 103
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 103.000
Studenten aantal: 382

Master Bio-Pharmaceutical Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bio-Pharmaceutical Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bio-Pharmaceutical Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen