Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bio-Farmaceutische Wetenschappen

WO Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Binnen de studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bio-Farmaceutische Wetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bio-Farmaceutische Wetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen

De universitaire bachelorstudie Bio-Farmaceutische Wetenschappen is gericht op geneesmiddelenonderzoek. Je ontdekt stap voor stap het effect van geneesmiddelen op mensen en dieren. Daarvoor heb je inzicht nodig in de werking van geneesmiddelen en van het menselijk lichaam. De bachelorstudie is daarom een combinatie van scheikunde, geneeskunde en biologie. Je leert hoe genetica en celbiologische processen in elkaar zitten.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 198
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 198.000
Studenten aantal: 853

Bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bio-Farmaceutische Wetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bio-Farmaceutische Wetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen