Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bewegingswetenschappen

WO Bewegingswetenschappen

Binnen de studie Bewegingswetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bewegingswetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bewegingswetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bewegingswetenschappen

De universitaire bachelorstudie Bewegingswetenschappen is gericht op het menselijk bewegen. Je leert bewegingsproblemen oplossen. Bewegingswetenschappelijke kennis wordt onder meer toegepast op revalidatie, sport, ergonomie en fysiotherapie. Daarbij gaat het om kennis en onderzoeksmethoden uit verschillende vakgebieden, zoals de bewegingswetenschappen, natuurwetenschappen, medische biologie, gedragswetenschappen en sociale wetenschappen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 498
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 250.000
Studenten aantal: 1476

Bachelor Bewegingswetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bewegingswetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bewegingswetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud