Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Behavioural and Social Sciences (research)

WO Behavioural and Social Sciences (research)

Binnen de studie Behavioural and Social Sciences (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Behavioural and Social Sciences (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Behavioural and Social Sciences (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Behavioural and Social Sciences (research)

De universitaire masterstudie Behavioural and Social Sciences (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op onderzoek op het gebied van de sociologie, psychologie en pedagogiek. Je onderzoekt bijvoorbeeld hoe mensen zich gedragen in een institutionele en culturele context.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 23
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 23.000
Studenten aantal: 68

Master Behavioural and Social Sciences (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Behavioural and Social Sciences (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Behavioural and Social Sciences (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud