Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bedrijfskunde in Deeltijd

WO Bedrijfskunde in Deeltijd

Binnen de studie Bedrijfskunde in Deeltijd zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bedrijfskunde in Deeltijd wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bedrijfskunde in Deeltijd-gerelateerde opleidingen.

Master Bedrijfskunde in Deeltijd

De postinitiële masterstudie (wo) Bedrijfskunde in deeltijd richt zich op hoe je actuele bedrijfskundige vragen kunt benaderen op een academisch niveau. Je leert hoe je bekende modellen kunt toepassen maar ook wat de beperkingen van de modellen zijn. Je krijgt inzicht in internationaal onderzoek naar het succes en het falen van bedrijfskundige oplossingen. De studie is breed, waarin strategisch management, marketing en leadership and organisation centraal staan.

Soort opleiding: Master

Master Bedrijfskunde in Deeltijd opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfskunde in Deeltijd opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfskunde in Deeltijd-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud