Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bedrijfseconomie

WO Bedrijfseconomie

Binnen de studie Bedrijfseconomie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bedrijfseconomie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bedrijfseconomie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bedrijfseconomie

De universitaire bachelorstudie Bedrijfseconomie is gericht op de organisatiestructuur, financiering, accounting en marketing van ondernemingen. Je houdt je vooral bezig met winstbepaling, kostprijsberekening, financiering van investeringen, marketing van producten en het management van een bedrijf. Hierbij komt wiskundige kennis goed van pas.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 217
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 223.000
Studenten aantal: 1524

Bachelor Bedrijfseconomie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfseconomie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfseconomie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud