Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen

WO Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen

Binnen de studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen is gericht op bedrijfskunde, economie en sociologie. Je onderzoekt vraagstukken over de zogenoemde '(voedsel)productieketen'. Deze keten bestaat uit grondstofleverende en -verwerkende bedrijven, financiële instellingen, de (detail)handel en consumenten. Binnen de '(voedsel)productieketen' kun je je richten op de management-, consumenten- of beleidskant. De studie kun je combineren met natuurwetenschappelijke vakgebieden, zoals kwaliteitsbeheer van voedingsmiddelen, milieutechnologie en dier- en plantwetenschappen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 87
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 87.000
Studenten aantal: 428

Bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud