Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bachelor of Science in Physiotherapy

WO Bachelor of Science in Physiotherapy

Binnen de studie Bachelor of Science in Physiotherapy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bachelor of Science in Physiotherapy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bachelor of Science in Physiotherapy-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bachelor of Science in Physiotherapy

De universitaire bacherlorstudie Physiotherapie is aandacht voor algemene, vakspecifieke en academische competenties. De studiejaren zijn opgebouwd uit ongeveer 25% theorie, 25% praktijk en 50% zelfstudie, waarbij je kunt uitgaan van ongeveer 16 contacturen per week. Er wordt uitgegaan van fysiotherapeutische competenties, wetenschappelijke competenties en competenties in relatie tot de rol van fysiotherapeut binnen de maatschappelijke gezondheidszorg. Elk klinisch probleem wordt aangevlogen vanuit zowel een klinische als een wetenschappelijke benadering. Wetenschappelijke vraagstukken worden ingezet bij de ontwikkeling van wetenschappelijke competenties. Vraagstukken over gezondheidszorg en maatschappij zijn gericht op ontwikkeling van competenties ten aanzien van samenwerken, professionaliteit, organisatie, communicatie en maatschappelijk handelen.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Bachelor of Science in Physiotherapy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bachelor of Science in Physiotherapy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bachelor of Science in Physiotherapy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud