Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Applied Earth Sciences

WO Applied Earth Sciences

Binnen de studie Applied Earth Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Applied Earth Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Applied Earth Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Applied Earth Sciences

De universitaire masterstudie Applied Earth Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie slaat een brug tussen geologie, techniek, en maatschappelijke en economische vraagstukken. Je richt zich op een breed internationaal vakgebied, variërend van grondstoffen opsporen en winnen tot alle mogelijke verwerkings- en productieprocessen die daarmee samenhangen. Hierbij staat een duurzaam gebruik van de ondergrond centraal. Het accent ligt op de toepassing van de aardwetenschappen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 55
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 55.000
Studenten aantal: 225

Master Applied Earth Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Applied Earth Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Applied Earth Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud