Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Actuariële Wetenschappen

WO Actuariële Wetenschappen

Binnen de studie Actuariële Wetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Actuariële Wetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Actuariële Wetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Actuariële Wetenschappen

De universitaire bachelorstudie Actuariële Wetenschappen is gericht op verzekeringen. Je berekent bijvoorbeeld de premie en dekking van een auto-, brand- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Om de hoogte daarvan te bepalen, houd je rekening met rente, inflatie en stijgende kosten. Ook buig je je over ethische, juridische en belastingtechnische vraagstukken, zoals 'mag je een stevige roker meer premie voor een ziektekostenverzekering laten betalen?'.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 120

Bachelor Actuariële Wetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Actuariële Wetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Actuariële Wetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud