Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Actuarial Science and Mathematical Finance

WO Actuarial Science and Mathematical Finance

Binnen de studie Actuarial Science and Mathematical Finance zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Actuarial Science and Mathematical Finance wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Actuarial Science and Mathematical Finance-gerelateerde opleidingen.

Master Actuarial Science and Mathematical Finance

De postinitiële masterstudie (wo) volg je naast je werk. Na een succesvolle afronding kan je lid worden van het Actuarieel Genootschap, met de bijbehorende titel Actuaris AG (AAG). Cursisten van de studie hebben een achtergrond in de econometrie, wiskunde of een vergelijkbare kwantitatieve academische studie. Ook een bachelor- of masterdiploma in Actuariële Wetenschappen geeft direct toegang tot de AEMAS. De studie is een gecombineerde master- en beroepsstudie. Studenten en afgestudeerden kunnen aan de slag bij verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en adviesbureaus. Ook zijn zij welkom bij andere financiële instellingen waar financieel risicomanagement van het hoogste niveau nodig is.

Soort opleiding: Master

Master Actuarial Science and Mathematical Finance opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Actuarial Science and Mathematical Finance opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Actuarial Science and Mathematical Finance-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud