Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Accountancy and Control

WO Accountancy and Control

Binnen de studie Accountancy and Control zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Accountancy and Control wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Accountancy and Control-gerelateerde opleidingen.

Master Accountancy and Control

De universitaire masterstudie Accountancy and Control is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het inrichten, controleren en verbeteren van boekhoudingen en administraties van (non-)profitorganisaties. Je leert jaarrekeningen van (middel)grote ondernemingen te controleren. Daarnaast adviseer je cliënten bijvoorbeeld over pensioenen, verzekeringen en investeringen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 118
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 118.000

Master Accountancy and Control opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Accountancy and Control opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Accountancy and Control-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen