Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research)

WO Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research)

Binnen de studie Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research)

De universitaire masterstudie Social Cultural Science: Comparative Research on Societies (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de vergelijking van samenlevingen, zowel technisch historisch als internationaal, met betrekking tot sociale ongelijkheid, sociale cohesie en nationalisering. De studie heeft een interdisciplinair karakter, waarbij inzichten uit de sociologie, de culturele antropologie, ontwikkelingsstudies en de communicatiewetenschap worden gecombineerd.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 6
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 6.000
Studenten aantal: 19

Master Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Social and Cultural Science: Comparative Research on Societies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud