Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Social and Behavioural Sciences (research)

WO Social and Behavioural Sciences (research)

Binnen de studie Social and Behavioural Sciences (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Social and Behavioural Sciences (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Social and Behavioural Sciences (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Social and Behavioural Sciences (research)

De universitaire masterstudie Social and Behavioural Sciences (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op psychologie en gezondheid, gedrag in sociale contexten, methodologie en statistiek, sociale en culturele dynamiek en organisatiedynamiek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 24
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000
Studenten aantal: 49

Master Social and Behavioural Sciences (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Social and Behavioural Sciences (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Social and Behavioural Sciences (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud