Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Psychologie en Geestelijke Gezondheid

WO Psychologie en Geestelijke Gezondheid

Binnen de studie Psychologie en Geestelijke Gezondheid zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Psychologie en Geestelijke Gezondheid wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Psychologie en Geestelijke Gezondheid-gerelateerde opleidingen.

Master Psychologie en Geestelijke Gezondheid

De universitaire masterstudie Psychologie en Geestelijke Gezondheid is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de geestelijke gezondheid van mensen van alle leeftijden. Psychische problemen staan centraal. Maar je besteedt ook aandacht aan preventie en aan de samenhangende problemen op verschillende levensgebieden, bijvoorbeeld de combinatie van werk en gezin.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 401
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 401.000

Master Psychologie en Geestelijke Gezondheid opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Psychologie en Geestelijke Gezondheid opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Psychologie en Geestelijke Gezondheid-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud