Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Personeelwetenschappen

WO Personeelwetenschappen

Binnen de studie Personeelwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Personeelwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Personeelwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Personeelwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Personeelswetenschappen is gericht op personeel, arbeid en organisatie. De disciplines sociologie, economie, psychologie en rechten worden tijdens de studie samengebracht en geïntegreerd. Je houdt je bezig met wetenschappelijke analyse en de toepasbaarheid van wetenschappelijke kennis. Je staat uitvoerig stil bij de context waarin personeelsbeleid tot stand komt.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 150
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 150.000
Studenten aantal: 480

Bachelor Personeelwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Personeelwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Personeelwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud