Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Neuroscience (research)

WO Neuroscience (research)

Binnen de studie Neuroscience (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Neuroscience (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Neuroscience (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Neuroscience (research)

De universitaire masterstudie Neuroscience (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op onderzoek naar bijvoorbeeld de fundamentele neurowetenschappen, neurochirurgie en gerontologie. Je krijgt inzicht in onder meer de werking van het centrale zenuwstelsel, de anatomie van de hersenen, psychologie en psychiatrie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000
Studenten aantal: 45

Master Neuroscience (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Neuroscience (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Neuroscience (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud