Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Neuroscience and Cognition

WO Neuroscience and Cognition

Binnen de studie Neuroscience and Cognition zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Neuroscience and Cognition wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Neuroscience and Cognition-gerelateerde opleidingen.

Master Neuroscience and Cognition

De universitaire masterstudie Neuroscience and Cognition is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op onderzoek naar mentale vaardigheden, zoals geheugen, perceptie of taal en de invloed van neuropathologie op cognitie. Je houdt je bezig met een scala van onderwerpen, variërend van onderzoek naar genen en neuro-imaging tot neurologische en psychiatrische stoornissen bij patiënten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 153

Master Neuroscience and Cognition opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Neuroscience and Cognition opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Neuroscience and Cognition-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud