Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research)

WO Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research)

Binnen de studie Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research)

De universitaire masterstudie Migration, Ethnic Relations and Multiculturalism (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op migratie, etnische relaties en multiculturaliteit. Immigratiebewegingen en de integratie van etnische minderheden in Europese samenlevingen zijn belangrijke onderwerpen. Je onderzoekt wat groepen migranten kenmerkt en welke factoren migratie beïnvloeden. Daarnaast besteed je aandacht aan vooroordelen, racisme, nationalisme en etnische conflicten in diverse Europese samenlevingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 11
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 29

Master Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Migration, Ethnic relations and Multiculturalism (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud