Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medische Antropologie en Sociologie

WO Medische Antropologie en Sociologie

Binnen de studie Medische Antropologie en Sociologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medische Antropologie en Sociologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medische Antropologie en Sociologie-gerelateerde opleidingen.

Master Medische Antropologie en Sociologie

De universitaire masterstudie Medische Antropologie en Sociologie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van gezondheid, ziekte en gezondheidszorg vanuit een sociaal-wetenschappelijk perspectief. Centrale vragen zijn: hoe ervaren en interpreteren mensen ziekte? Hoe proberen zij gezondheid te beïnvloeden? Hoe communiceren zij over medische onderwerpen?

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 24
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000

Master Medische Antropologie en Sociologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medische Antropologie en Sociologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medische Antropologie en Sociologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud