Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Leisure, Tourism and Environment

WO Leisure, Tourism and Environment

Binnen de studie Leisure, Tourism and Environment zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Leisure, Tourism and Environment wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Leisure, Tourism and Environment-gerelateerde opleidingen.

Master Leisure, Tourism and Environment

De universitaire masterstudie Leisure, Tourism and Environment is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de relatie tussen vrije tijd en omgeving, waarbij de nadruk ligt op toerisme. De rol die vrije tijd (sport, cultuur en toerisme) in het leven van mensen speelt neemt almaar toe. Tijdens deze studie leer je om onderzoek te doen, beleid te maken en advies te geven bij nationale onderzoeks- en adviesbureaus, overheden en ngo's.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 17
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.000
Studenten aantal: 73

Master Leisure, Tourism and Environment opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Leisure, Tourism and Environment opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Leisure, Tourism and Environment-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud