Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Development Studies

WO International Development Studies

Binnen de studie International Development Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Development Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Development Studies-gerelateerde opleidingen.

Master International Development Studies

De universitaire masterstudie International Development Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op maatschappelijke veranderingsprocessen in landelijke gebieden, agrovoedselketens en het beheer van de natuurlijke omgeving in Nederland, Europa en de Derde Wereld. Je bestudeert deze processen binnen de context van steeds weer veranderende internationale sociale, economische en politieke verhoudingen. Je leert vaardigheden aan en doet kennis op die nodig is om de ontwikkelingsprocessen kritisch te onderzoeken, te analyseren, te evalueren en aan te sturen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 49
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 49.000
Studenten aantal: 255

Master International Development Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Development Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Development Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud