Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Interdisciplinaire Sociale Wetenschap

WO Interdisciplinaire Sociale Wetenschap

Binnen de studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschap zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Interdisciplinaire Sociale Wetenschap wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Interdisciplinaire Sociale Wetenschap-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschap

De universitaire bachelorstudie Interdisciplinaire Sociale Wetenschap is gericht op de verwevenheid van individu en samenleving en combineert daarmee inzichten uit de gedrags-, maatschappij- en cultuurwetenschappen. Het handelen van mensen wordt bekeken in hun alledaagse, institutionele en historische context aan de hand van concrete sociale vraagstukken. Hierbij kun je denken aan kwesties als agressie en geweld, de multiculturele samenleving, de ontwikkelingen in gezin en jeugd, veranderingen in organisaties, de inrichting van de verzorgingsstaat. Deze kennis wordt gebruikt om actuele sociale vraagstukken te analyseren en na te gaan welke mogelijkheden er zijn om deze op te lossen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 682
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 341.000
Studenten aantal: 1891

Bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Interdisciplinaire Sociale Wetenschap opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Interdisciplinaire Sociale Wetenschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen