Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Human Resource Studies

WO Human Resource Studies

Binnen de studie Human Resource Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Human Resource Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Human Resource Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Human Resource Studies

De universitaire masterstudie Human Resource Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van de traditionele terreinen van personeelsmanagement, zoals werving, selectie, begeleiding en studie van personeel. Daarnaast ligt het accent op de vraag naar en organisatie van arbeid binnen een bedrijf of instelling. Je krijgt inzicht in personeels- en organisatievraagstukken en leert deze verbinden met andere managementgebieden, zoals bedrijfsstrategie, innovatie en marketing.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 49
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 49.000

Master Human Resource Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Human Resource Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Human Resource Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud