Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Human Decision Science

WO Human Decision Science

Binnen de studie Human Decision Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Human Decision Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Human Decision Science-gerelateerde opleidingen.

Master Human Decision Science

De universitaire masterstudie Human Decision Science is een interdisciplinair programma dat economie en psychologie combineert. De studie biedt een grondige kennis van de cognitieve en sociale aspecten van de menselijke besluitvorming. Je leert om situaties waarin beslissing worden gemaakt analyseren en de juiste instrumenten toepassen bij het maken van beslissing.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 43
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 43.000

Master Human Decision Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Human Decision Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Human Decision Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud