Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Globalisation and Development Studies

WO Globalisation and Development Studies

Binnen de studie Globalisation and Development Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Globalisation and Development Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Globalisation and Development Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Globalisation and Development Studies

De universitaire masterstudie Globalisation and Development Studies is gericht op hoe globalisering van invloed is op ontwikkelingsgebieden. De studie richt zich op ongelijkheidsproblemen, armoede en kwetsbaarheid en onderzoekt nieuwe mogelijkheden voor transformatie en emancipatie aangeboden door nieuwe globale actoren, zoals opkomende economieën, diaspora's en transnationale actiegroepen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 30
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 30.000

Master Globalisation and Development Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Globalisation and Development Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Globalisation and Development Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud