Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Gezondheidszorgpsychologie

WO Gezondheidszorgpsychologie

Binnen de studie Gezondheidszorgpsychologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Gezondheidszorgpsychologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Gezondheidszorgpsychologie-gerelateerde opleidingen.

Master Gezondheidszorgpsychologie

De universitaire masterstudie Gezondheidszorgpsychologie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Tijdens de studie leer je hoe je wetenschappelijke bevindingen kunt toepassen en combineren met de praktijk. Wetenschappelijk onderzoek is een belangrijk programmaonderdeel. Onderwerpen waaraan bijvoorbeeld aandacht besteed wordt zijn interculturele psychologie, psychofarmacologie, persoonlijkheidsstoornissen in de klinische praktijk, forensische psychologie, psycho-endocrinologie en neurocognitieve veroudering.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 155
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 155.000

Master Gezondheidszorgpsychologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Gezondheidszorgpsychologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Gezondheidszorgpsychologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud