Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Development Studies

WO Development Studies

Binnen de studie Development Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Development Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Development Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Development Studies

De universitaire masterstudie Development Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is onder andere gericht op de wetenschappelijke studie van de toenemende globalisering. Wat heeft dit voor gevolgen voor de economie en de samenleving van ontwikkelingslanden? Hoe kunnen we armoede bestrijden? En op welke manier kunnen we goed bestuur en duurzame ontwikkeling bevorderen? Dit soort vraagstukken staat in deze studie centraal.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 49
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 49.000

Master Development Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Development Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Development Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen