Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research)

WO Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research)

Binnen de studie Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research)

De universitaire masterstudie Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster richt zich op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en adolescenten. Er wordt aandacht besteed aan kinderen en jeugdigen die een verhoogde kans hebben op problemen in hun ontwikkeling. Vanuit verschillende theoretische invalshoeken bestudeer je de ontwikkeling van kinderen en adolescenten, bijvoorbeeld vanuit ontwikkelingsperspectief. Daarnaast komt de invloed van de ouders en het gezin waarin het kind opgroeit aan bod en wordt gekeken naar de invloed van 'peers'. Preventie- en interventieprogramma's komen in deze master ook naar voren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 10
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.000
Studenten aantal: 27

Master Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Development and Socialisation in Childhood and Adolescence (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud