Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Development and Rural Innovation

WO Development and Rural Innovation

Binnen de studie Development and Rural Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Development and Rural Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Development and Rural Innovation-gerelateerde opleidingen.

Master Development and Rural Innovation

De universitaire masterstudie Development and Rural Innovation is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op (internationale) ontwikkelingsvraagstukken. Centraal staat de gedachte dat bijvoorbeeld innovaties in de voedselverwerving en -verwerking en het beheer van natuurlijke hulpbronnen alleen succesvol zijn als er aandacht is voor techniek en maatschappijwetenschappen. Je krijgt inzicht in de verschillende vormen van kennis en kennismanagement met betrekking tot innovatie- en veranderingsprocessen in de diverse sectoren van de samenleving.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 21
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 21.000
Studenten aantal: 78

Master Development and Rural Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Development and Rural Innovation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Development and Rural Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud